Väriä kevääseen!
Vietimme pääsiäistä Keski-Suomessa, Kivijärvellä. Kivijärvi on pieni kunta, jonka hienoimpia paikkoja on samanniminen järvi, jonka rannalla kunta sijaitsee. Kalaisa ja puhdasvetinen Kivijärvi tarjoaa paljon mahdollisuuksia kun järvi on sulana ja talvella järven yli menee jäätie. Sitä pitkin pääsee autollakin näppärästi suuren järven toiselle puolelle ja jäätiellä on mukava myös ulkoilla.Pääsiäisen aikaan myös pohjoisessa Keski-Suomessa vallitsi huikean hieno sää! Sain inspiraation asuuni ehkäpä poutataivaan sävystä ja kirkkaasta auringonpaisteesta...


Tällä kertaa asussani on aika vahva 80-luvun tunnelma, sillä sekä hiihtotakki että housuhame ovat aitoja kasarivaatteita. Huikeansininen housuhame on lahjoitus yhdeltä ihanalta vaatetuunauskurssilaiseltani. Housuhame on hänen edesmenneen äitinsä vaate ja suurensin sen vyötärön itselleni sopivaksi. Kilpikonnakauluspusero on lainattu tyttäriltäni. Kilpikonnakaulushan on ikäänkuin matala poolokaulus. En muuten ole tainnutkaan käyttää kyseisen mallista puseroa 80-luvun lopun jälkeen! Saappaat taas ovat huippulöytö Uffista.
Olen ostanut 80-luvun hiihtotakin joskus kymmenen vuotta sitten muutamalla eurolla. Pidän takin väristä ja yksityiskohdista. Takissa on useita terenauhoja, hienot vetoketjut ja jopa irrotettavat hihat. Niiden vetoketjuissa on samanlaiset näyttävät vetimet kuin takin taskuissa. En ole oikein liivi-ihmisiä eli pidän hihat takissa paikoillaan :) 
Minun on melko vaikea löytää saappaita, koska minulla on verrattain hoikat sääret. Monet saappaat ovat siis varresta liian löysiä. Löysin nämä käyttämättömät Archen saappaat 25 eurolla Uffista. Saappaissa on kaunis ulkonäkö, miellyttävä lesti, hyvä mitoitus, unelmanpehmeä nahka ja maltillinen korko. Melkoinen löytö, siis!


Tätä kirjoittaessani ulkona vallitsee sankka sumu.  Älä huoli, sillä kyllä ne aurinkoiset kevätpäivät vielä palaavat. Tällaisena päivänä voisi vaikka pestä ikkunoita kun aurinko ei tee ikkunoihin
raitoja :)
Minä en ehdi ikkunanpesuun tänään, sillä kohta pitää lähteä kampaajalle. Minun pitää myös päättää, minkä asun lähetän tänään Jyväskylään luentomainokseksi. Kävi nimittäin niin, että metallinhohtoinen vaate ei kestäisi kuljetusta rypistymättä joten pitää miettiä mainosvaatejuttu uusiksi. Jotain hauskaa ja uutta on kuitenkin nähtävillä Jyväskylän Kädentaitomessuilla tulevana sunnuntaina. Luennoin siellä vaatetuunauksesta su 8.4. klo 13 alkaen.Aurinkoista mieltä juuri sinulle!


-AijaKommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taustatietoa minusta

Mummoni vanha 70-luvun takki päivitettynä tähän päivään

Aurinkoisen syyspäivän asu