Skottiruutua ja niittejä


 
 
 
 
 
 
 Hei taas! Loppukesästä alan jo kaivata syksyisiä kuoseja ja materiaaleja. 
Siksi olenkin niin iloinen, että nyt saan pukeutua niihin! Asun jakku on laadukasta villakangasta, jonka olen tuunannut ompelemalla jakun olkapäille lemmikinsinisiä niittejä. Niittien sävy on täsmälleen sama kuin jakun reunusnauha. Hame on tehty skottikiltin materiaalista ja sen juju on etuosan vino sauma.
 
 
 


 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 

                                                                                        Photos: Väne Väisänen


Jalkineet ovat pari vuotta sitten ostetut Dr. Martensin maiharit, joilla saan asusta kuin asusta rennon. 
Tällä viikolla olen käyttänyt toisella tavalla tuunattua skottikilttiä ja siitä on tullut kursseillani paljon  kehuja. Idea on helppo toteuttaa vaikkei olisi paljoa ompelukokemusta joten pitääpä postata sekin idea lähiaikoina tänne. Jos laadukas villakangas ruutuineen kiinnostaa, etsi niitä kirppareilta. 
Nuorempi tyttäreni Elsa on ollut minulla tettiläisenä nyt viikon ajan ja työelämään tutustuminen jatkuu taas maanantaina. Elsa on tosi taitava: hän osaa sekä valo- että videokuvata ja käsitellä kuvia. Kuvasimme Elsan kanssa eilen ja tänään videota siitä, mitä voi tehdä rikkinäisestä sateenvarjosta.
Kiitos Elsalle tästä viikosta ja haluan näin julkisesti kiittää avusta ja tuesta blogin perustamisessa myös toista tytärtäni Allia sekä miestäni Väneä.
Mukavaa viikonloppua!


-Aija 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Liian pienestä kirppishameesta täydellinen!

Tv-insertti ilmestyy tänään: holkkihihainen paita tuunattuna miesten kauluspaidasta/ A short-sleeve kimono shirt made of a men´s shirt: the insert is today on television

Mummoni vanha 70-luvun takki päivitettynä tähän päivään