Kesä on saapunut Roihuvuoreen!

On uskomattoman mahtavaa, että olemme viime aikoina saaneet nauttia niin lämpimistä keleistä! Kesäkelit tulivat niin yllättäen, että oli jopa hieman hankalaa orientautua kesäpukeutumiseen :)Näin ihania näkymiä löytyy kotikulmiltani Roihuvuoresta! Pidän kaikista vuodenajoista, mutta kyllä alkukesässä on jotain erityistä. Vihreys on vielä niin raikkaan väristä! Jos tänään ei sada, lähden illalla hakemaan aineksia nokkoslettuihin.


Olen keventänyt ja rentouttanut vaatetustani: olen siirtynyt paljaisiin sääriin, sandaaleihin ja yläosissa suosin hengittäviä materiaaleja kuten puuvillaa, viskoosia ja silkkiä. Kesäisin käytän monesti käsilaukun sijaan puuvillakassia. Sen sisällä järjestystä valvoo tekemäni laukkulokerikko eli bag organizer. Se sama, jonka esittelin taannoisessa postauksessani.
Tässä asussa laatikkomainen paita on puuvillaa. Paita oli alunperin kaulukseton paitapusero ja leikkasin paidan uusiksi.  Ihastuin paidan kuvioihin. Kulkuri-paidassa toteutuu yksi minun perusajatuksistani: kun vaatteen kuviot ovat voimakkaita, vaatteen malli voi olla yksinkertainen.
Hame on hauska löytö: SPR:n Kontissa oli vähän aikaa sitten kaikki naistenvaatteet 50% alennuksella joten hame tuli maksamaan 2,25 €. Hame on harvinainen minun vaatekaapissani, sillä se on neulosta. Minulla kun ei juurikaan ole joustavia alaosia. Hameessa on hauskat sivuhalkiot ja takahelma on etuhelmaa pidempi. Materiaali on polyesterin, polyamidin ja elastaanin sekoitetta.Löysin sandaalit Itiksen Kontista käyttämättöminä viime kesänä. Suosin yleensä nahkasandaaleja, mutta olin etsinyt niin pitkään metallinhohtoisia sandaaleja, että tartuin tilaisuuteen, vaikka sandaalit ovat keinoainetta. Metallinhohto (hopeisena tai kultaisena) toimii auringonpaisteessa upeasti ja se sopii useimpiin vaateväreihin. Metallinhohto siis toimii kengissä kuten nude tai beige :) Sandaalit olivat yllättävän mukavat jopa lähes neljänkymmenen asteen helteissä viime kesän
kaupunkilomalla. Minulla on edelleen haussa hopeanhohtoiset nahkasandaalit.
                                                                               Kuvat: Elsa VäisänenRakastan klassisia asioita kuten kauniita kelloja ja hienoja aurinkolaseja. Sain nämä Cartierin kullatut silmälasikehykset naapuriltamme muutama vuosi sitten ja teetin niistä aurinkolasit. Pilottilasit lienevät 80-luvun alkupuolelta.
                                                                                    Kuva: Väne VäisänenHuomenna on taas perinteinen Roihuvuoren Hanami-juhla. Juonnan juhlan lavaohjelmaa ties kuinka monetta vuotta. Tapahtuma on aivan mahtava, joten kannattaa tulla paikalle vaikkapa piknikille. Toivottavasti sää suosii tapahtumaa. Näin kauniisti kirsikkapuut kukkivat viime sunnuntaina eli äitienpäivänä.

-Aija


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Liian pienestä kirppishameesta täydellinen!

Tv-insertti ilmestyy tänään: holkkihihainen paita tuunattuna miesten kauluspaidasta/ A short-sleeve kimono shirt made of a men´s shirt: the insert is today on television

Mummoni vanha 70-luvun takki päivitettynä tähän päivään