Katsaus kurssisyksyyn / My courses in autumn

 

 

Vantaan aikuisopiston rästikurssi eli koronan takia siirretty kurssi alkoi tiistai-iltana Tikkurilassa. En osaa edes selittää, kuinka mukavalta ja mahtavalta opetus tuntui: aivan kuin olisin saapunut pitkältä matkalta takaisin kotiin. 

Katsoin niiden opistojen osallistujalistoja joihin pääsin helposti. Hyvältä näyttää ja toivon hartaasti, että opetuskausi jatkuisi ilman keskeytystä kun syyslukukausi alkaa syyskuussa. Kansalaisopistoissa opiskelevien ihmisten tyytyväisyyttä on tutkittu todeten, että opiskelu tuo opiskelijoille onnellisuutta ja muutakin sisältöä kuin kurssin aihe. Kun pandemia esti lähiopetuksen (suurin osa käsityöaineista pitää opettaa lähiopetuksena), kurssilaisilta vietiin pois tärkeä osa tyytyväisen ja onnellisen elämän rakennusaineista.

 

Tässä lista alkavan syksyn vaatetuunauskursseistani mikäli korona sen mahdollistaa:

Here is a list of adult institutes where I teach in autumn: 

 

Vantaan aikuisopisto: Tuunauskurssi päiväkurssina tiistaisin klo 13-17 ajalla 7.9. - 2.11.

Vantaan aikuisopiston tuunauksen iltakurssi tiistai-iltaisin ja yhtenä viikonloppuna loppusyksystä. Aloitus ti 9.11.

Espoon työväenopiston vaatetuunauskurssi kahtena viikonloppuna. Aloitus ke 8.9. ja viikonloput 11. -12.9. sekä 18. -19.9. Aikataulullisesti tiivis kurssi, siis.

Etelä-Helsingin kansalaisopiston vaatetuunauskurssi joka toinen maanantai alkaen ma 13.9.

 

                                                                                Photo: Väne Väisänen                                                                                                                                                               
Espoon työväenopiston trikoohapsuaiheinen "Hullaannu hapsuihin" - kurssi pe 8.10. ja viikonloppu 16. - 17.10. 

Kuvan paita liittyy erityisesti Espoon trikooaiheiseen kurssiin. T-paidan pääntie on somistettu trikooletillä, joka on letitetty hollantilaisesti paidan pääntielle. Opetan kurssilla, kuinka tämä tehdään kuten myös muita hauskoja pojekteja, joissa tylsä paita somistetaan trikoohapuilla. Aiheessa on loputtomat mahdollisuudet!!!!! Minulla oli paita ylläni eilisillan kurssilla ja paita sai huikeaa palautetta!


My t-shit is unique: it has a Dutch braid around the neckline. In Espoo I will teach how to do it and I also show other ideas how to decorate a boring garment with fringes. 


Nurmijärven opiston vaatetuunauskurssi Klaukkalassa joka toinen torstai 16.9. - 25.11.

Hiiden opiston vaatetuunauskurssi Lohjalla. Aloitus to 23.9. ja viikonloppupäivät la 25.9.,  la-su 9. -10.10. 

Järvenpään opiston iltaompelukurssi, jolla saa ommella uusista kankaista mitä tahansa sekä tuunata vanhoja vaatteita. Joka toinen maanantai alkaen 20.9. 

Kauniaisten opiston vaatetuunauskurssi ke 13.10. sekä viikonloppuina su 31.10., la 6.11. ja la-su 20. -21.11. 


Minulla ei ole vapaa-ajan ongelmia jos kaikki nämä toteutuvat! Kurssille kannattaa osallistua vaikka kurssi näyttäisi olevan täynnä tai jos ei ole varma pystyykö osallistumaan kurssin kaikille kerroille. Peruutusehdot ovat opistoilla käsittääkseni reiluja ja kurssien osallistujalistat saattavat muuttua mikäli kurssin alkuun on monta viikkoa. Jonota kärsivällisesti, siis!

Nähdään kurssilla!

- Aija

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Liian pienestä kirppishameesta täydellinen!

Tv-insertti ilmestyy tänään: holkkihihainen paita tuunattuna miesten kauluspaidasta/ A short-sleeve kimono shirt made of a men´s shirt: the insert is today on television

Mummoni vanha 70-luvun takki päivitettynä tähän päivään